Буковинка з Кіцманя вчила нову родину жити без гаджетів у новій серії «Міняю жінку»

Сьогодні, 24 вересня о 22:45, глядачі каналу «1+1» побачать продовження 14 сезону улюбленого реаліті-шоу мільйонів українців – «Міняю жінку».

Цього разу в обміні візьмуть участь дві абсолютно різні родини. Молода сім’я фотографів з сучасними поглядами на життя з Кіцманя. Мама Наталка від попереднього шлюбу має доньку Вероніку. З новим чоловіком Робертом дівчина вже разом понад рік. Родина назвала себе «Найдосконалішою сімєю України» та чи так це насправді, телеглядачі переконаються вже сьогодні.

Інша родина з Прилуків, за словами мами, наразі знаходиться на межі розлучення. За 10 років шлюбу в голови родини, приватного підприємця, Дмитра та його дружини, стиліста-перукаря, Оксани, з’явилися непорозуміння, а з донькою Лізою майже ніхто не проводить вільного часу. Пара вирішила взяти участь у проекті, щоб врятувати свої відносини.

У перший же день обміну нова мама з Прилуків тату не сподобалася. Роберт назвав її «гламурною фіфою» і до кінця обміну намагався переконати Оксану, що їй потрібно змінити своє життя та роботу, аби воно було цікавішим та був час на відпочинок і сім’ю. Наталка, в свою чергу, теж вчила нову родину жити по-іншому.  Під час зміни правил дівчина вирішила діяти радикально і одразу ж внесла свої корективи на звичку тата та доньки постійно користуватися гаджетами. Чим закінчилася ця авантюра, та як нові родини вживалися один з одним, дивіться вже сьогодні о 22:45 – у реаліті «Міняю жінку» на «1+1».

Проект буде в ефірі каналу щосереди.

Також проект можна переглянути на сайті або в мобільному додатку 1+1 video, який об’єднує весь контент, що був показаний в ефірі телеканалів 1+1, 2+2, ТЕТ, ПЛЮСПЛЮС, Бігуді, УНІАН-ТБ, 1+1 International, й дає змогу дивитись улюблені програми, фільми та серіали у будь-який зручний для глядача час. 

peredplata