Артисти Чернівецької обласної філармонії виходять з карантину

 Жоден карантин не триватиме вічно…

Ось і артисти Чернівецької обласної філармонії ім. Д. Гнатюка вже почали поступово виходити на роботу та приступати до втілення своїх творчих планів. Які  зараз, після тривалих та надзвичайно тривожних місяців карантину, хотілося би як найшвидше реалізовувати.

Кожна репетиція над майбутніми концертами чи давно задуманими  проектами, над  яким ми працюємо невеликими групами, притримуючись всіх карантинних норм безпеки, наближають нас  до довгоочікуваної зустрічі з Вами, дорогі наші глядачі.

Ми всі маємо велику надію, що ви, поважні шанувальники класичного, народного та естрадного музичного мистецтва  теж в очікуванні

концертів  Заслуженого Буковинського Академічного ансамблю пісні і танцю ім. А. Кушніренка та Академічного симфонічного оркестру. Академічного камерного оркестру «Капріччіо»  та Академічного камерного хору «Чернівці».

Вже з нетерпінням очікує на зустріч з Вами , прихильники ораної музики, солістка філармонії Світлана Бардаус та солісти вокалісти, які не припиняли свої репетиції та он-лайн концерти навіть під час повної домашньої ізоляції. Сподіваємося, що у вашій пам’яті ще не згасли звуки запальних народних буковинських мелодій у виконанні оркестру народних інструментів  «Плай» та естрадних виконавців Дуету «Писанка», групи  Л. Дутковського та В. Данилюка, а також  естрадно – духового оркестру «Буковина» , зустріч з яким і була останньою перед карантином.

Ми всі стараємося поступово відновлювати свої емоційні та творчі сили для того, щоб наша рідна Чернівецька обласна філармонія ім. Д. Гнатюка знову і знову наповнювалася звуками її величності музики та приємним довгоочікуваним , перед – концертним гомоном наших шановних слухачів….

 

Лектор музикознавець Неля Марковська

 

 

peredplata