Депутат від ПР – журналістові: \”Ти що, дурник, бл*дь?! Долбо**б!\”

Депутат від ПР - журналістові: "Ти що, дурник, бл*дь?! Долбо**б!"Журналіст у депутата виявився не тільки \”долбо**бом\”, але і \”дивом в пір\’ї\”, і \”чувирлом\”.

Депутат Верховної ради Криму від Партії Регіонів Олександр Мельник грубо вилаяв журналіста. Регіонала обурило те, що під час запису телевізійного сюжету біля Ради його попросили не шуміти.

Про подію повідомив журналіст Осман Пашаєв у своєму блозі. Там же він розмістив відео інциденту.

На відео кримські телевізійники готуються записувати черговий сюжет. Журналіст просить когось за кадром вести себе тихіше. Через деякий час в кадрі з\’являється Мельник.

\”Поважайте депутатів. Куди ви прийшли? Ви не у себе на кухні знаходитесь!.. Своїй дружині будете робити зауваження, коректно чи некоректно\”, – заявив регіонал.

Журналіст спробував пояснити, що йде запис, однак депутат продовжував обурюватися.

\”Диво в пір\’ї приїхало… Бовдур\”, – сказав Мельник.

На питання журналіста, чи не збирається депутат йому погрожувати, той відповів: \”Чуєш, ти що, дурник, бл*дь?! Ти, долбо*б, бл*дь. Хто тобі буде загрожувати? Ти де знаходишся? Я тобі запишу потім\”.

\”Я спеціально вийшов зателефонувати по справах депутатських, а тут якесь чувирло мені розповідає, тихіше чи не тихіше\”, – додав він.

Джерело

peredplata