Чернівці оточили дубовими хрестами від чаклунів та екстрасенсів

Чернівці оточили дубовими хрестами від чаклунів та екстрасенсівДев’ятиметрові дубові хрести встановили на чотирьох в’їздах до Чернівців.
Хрести залиті бетоном, підмурівок облицьований камінням. Оточує це все залізна кована огорожа. По одному хресту поставили біля заводу «Кварц», при в’їзді з боку Мамаївців, кемпінгу та Сторожинця. Таким чином, на думку ініціаторів, утворився один великий уявний хрест. Адже частини міста, де стоять нові хрести, розміщені перпендикулярно одна до одної.

Хрести на в’їздах у місто встановили парафіяни Української православної церкви Московського патріархату.

«Ми, прихожани єпархії, дуже обурені тим, що вся «нечисть» лізе до Чернівців. Це і чаклуни, і екстрасенси, і сектанти, – розповіла вірянка Свято-Духівського кафедрального собору УПЦ МП Марія. – Тому, порадившись, ми вирішили захистити місто від нечисті. Взяли благословення і почали будувати ці хрести».

Натомість у мерії про те, що на в’їздах стоять хрести, майже не знають. Мовляв, звернення про те, щоби встановити на в’їздах хрести, було, але його відхилили.

«Близько місяця тому до нас надійшло звернення від парафіянки Свято-Духівського кафедрального собору про те, щоб ми дозволили встановити на в’їздах до Чернівців дерев’яні хрести, – розповів головний архітектор міста Чернівці Сергій Гомонович. – Але ми у зверненні відмовили, бо вважаємо такі дії недоцільними».

Джерело:http://zik.ua/ua/news/2012/11/29/381371

peredplata