Дебатний турнір із політичних реформ у Чернівцях

20 квітня о 16:00 на базі Всеукраїнської ініціативи «Активна Громада» у Чернівцях відбудеться дебатний турнір із політичних реформ.

Дебати – це інтелектуальна гра, яка вдосконалює критичне й аналітичне мислення шляхом дискусії навколо однієї теми, формує навички аргументованого переконання та сприяє розвитку демократичних цінностей.

 

До участі запрошуються студенти вищих навчальних закладів міста! Зареєструвати команду у складі 2 осіб можна за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdYjhv6K94PaAX–9HSpMNg3QZVjf9Qq5VAefZLHuACZGvisg/viewform

 

ЩО? Дебатний турнір із політичних реформ у Чернівцях

КОЛИ? 20 квітня о 16:00

ДЕ? Онлайн-платформа ZOOM

 

Попередньо також пройде тренінг по навчанню гри в дебати й оголошення тем для майбутньої дискусії. На переможців очікують класні подарунки та можливість представляти столицю Буковини на національному рівні. Деталі в організаторів: +38(066)9053598, +38(097)9914902 – Інна Пашанюк.

 

Довідка. Захід відбудеться в рамках реалізації Всеукраїнської кампанії «Право вибору» від ВГО «Інститут «Республіка» за підтримки Національного демократичного інституту (NDI) та Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

Примітка. Всеукраїнська ініціатива «Активна Громада» – об’єднання людей та громадських рухів задля самоорганізації та участі у розв’язанні місцевих проблем, створена в рамках діяльності ВГО «Інститут «Республіка».

peredplata