У Чернівецькому районі поліцейські розслідують обставини скоєння ДТП, у якій загинула пасажирка

Учора ввечері, 24 січня, у селі Дубівці внаслідок зіткнення двох транспортних засобів травми, несумісні з життям, отримала 36-річна місцева жителька. Жінка загинула від отриманих травм на місці події. За вказаним фактом поліцейські відкрили кримінальне провадження.

За вказаною адресою працювали співробітники Слідчого управління ГУНП в Чернівецькій області та слідчо-оперативна група №2 відділення поліції (м. Кіцмань) Чернівецького районного управління поліції.

Попередньо правоохоронці встановили, у селі Дубівці 38-річний місцевий житель, керуючи автомобілем «Chevrolet Cruze», не надав перевагу у русі легковику «Audi», та зіткнувся із ним.

Внаслідок аварії від отриманих тілесних ушкоджень загинула пасажиркадружина водія транспортного засобу «Chevrolet Cruze». 36-річного кермувальника цього автомобіля медики доправили до лікарні для обстеження та надання відповідної допомоги.

Слідчі поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Поліцейські призначили низку експертиз для встановлення остаточних причин ДТП, зокрема медичне освідування, результати якого засвідчать, чи перебували на момент скоєння аварії кермувальники у стані сп’яніння.

Нагадаємо, від початку цього року на автодорогах Буковини внаслідок скоєння ДТП загинуло троє осіб, ще 18- травмовано.

Поліцейські Буковини звертаються до громадян з проханням неухильно дотримуватися Правил дорожнього руху, особливо у період погіршення погодних умов. Водіям варто бути більш обережними під час руху автодорогами у населених пунктах, дотримуватися дистанції між транспортними засобами та не перевищувати допустиму швидкість. 

Джерело: Відділ комунікації ГУНП в Чернівецькій області

peredplata