Буковинців закликають вступати до лав військових частин Десантно-штурмових військ, Сухопутних військ, морської піхоти ВМС, або Сил територіальної оборони!

КОЖЕН ДЛЯ СЕБЕ МОЖЕ ВИРІШИТИ – ЯКИМ ЧИНОМ ДОПОМОГТИ СВОЇЙ КРАЇНІ ПРОТИСТОЯТИ ВОРОЖІЙ АГРЕСІЇ

Закликаємо буковинців вступати до лав військових частин Десантно-штурмових військ,Сухопутних військ, морської піхоти ВМС, або Сил територіальної оборони!

Громадяни, які бажають захищати свою землю в межах краю, можуть доєднатись до військових частин Сил територіальної оборони, укладаючи контракт на проходження військової служби, або контракт резервіста ТрО.

Контракт про службу в резерві тероборони передбачає, що людина продовжує працювати на цивільній роботі та паралельно проходить військовий вишкіл у складі свого батальйону. Резервіст ТрО періодично залучається для підготовки, аби чітко знати свої обов’язки та порядок дій під час оборони свого села, міста та області у разі загрози.

Укласти контракт на проходження служби в резерві може кожен громадянин України, віком до 60 років, незалежно від статі.

Аби стати до строю бойових військових частин, підрозділів Сил тероборони, чи укласти контракт резервіста охочі мають звернутися до територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки, де їм нададуть вичерпну інформацію та допоможуть зробити подальші кроки.

Джерело: пресслужба Чернівецького обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки

 

 

 

 

 

 

peredplata