На посаду директора «Буковинської книги» претендують п\’ять кандидатів

На посаду директора «Буковинської книги» претендують п'ять кандидатівПро це директор Чернівецької обласної громадської організації \”За справедливість\”, депутат обласної ради 5 скликання, блогер повідомив в блогерській мережі vkursi.com.

Допис називається \”Хто стане директором \”Буковинської книги\”?\” \”Вчора був останній день, коли можна було подати заяву для участі в конкурсі на призначення генерального директора комунального підприємства «Буковинська книга», – написав Віктор Довганич. – Оскільки я подавав заяву майже в 18-00, то по реєстраційному номеру побачив, що я п\’ятий учасник конкурсу. Перемогти буде важко, але я знаю як зробити, щоб книгарні в Чернівцях працювали ефективно, були збережені колективи, як збільшити бажання молоді читати книжки. Вважаю, що все позитивне у людини виховується книгою. Не дарма найбільш читаємою книгою є Біблія. Бажаю успіху всім учасникам конкурсу, і нехай переможе достойніший\”.

Нагадаємо, що скоро мине рік, як влада намагається створити підприємство з такою назвою. Проте через конфлікт з працівниками комунальних книгарень, на базі яких створюється \”Буковинська книга\”, підприємство так досі й не запрацювало.

Джерело Букньюз

peredplata