Біля Херсону знищили 30 гелікоптерів ворога, живу силу та техніку

Авіацію ворог розмістив на аеродромі Чорнобаївка біля Херсону.

Окупанти вирішили частково розмістити там свій авіапарк. Знищено від 30 гелікоптерів ворога, а ще жива сила та техніка, йдеться у дописі командування морської піхоти

Також, минулої доби, на підступах до Миколаєва знищено 3 колони ворога, українські захисники захопили трофеї, велику кількість боєкомплекту, колісну техніку, 7 одиниць гаубиць Д-20.

У ніч з 6 на 7 березня нинішнього року українські військовослужбовці знищили тридцять ворожих вертольотів Про це повідомила пресслужба Командування морської піхоти в соціальній мережі Facebook, на яку посилається “Главред”.

Противник зазнав втрат у техніці та в особовому складі.

Також українські захисники знищили 3 колони окупантів поблизу Миколаєва.

“Ранок в Україні для російської нечисті точно починається не з кави. Вночі українські воїни накрили аеродром Чорнобаївка біля Херсона. Окупанти вирішили частково розмістити там свій авіапарк. Знищено від 30 вертольотів ворога, а ще жива сила і техніка”, — йдеться в повідомленні.

Також за 6 березня на підході до Миколаєва українські війська знищили три колони ворога. “Українські захисники захопили трофеї, велику кількість боєкомплекту, колісну техніку, 7 одиниць гаубиць Д-20”, – повідомили в пресслужбі командування морської піхоти.

Автор: Віктор Смирний

Джерело: https://khreschatyk.news/bilya-hersona-i-mykolayeva-vsu-znyshhyly-3-kolony-zagarbnykiv-i-30-yih-vertolotiv/?fbclid=IwAR3d0cCTK1CEAbqQp1koqAjdcyo23RpDANMAf_AloTNC-BopgOAJxeX-5Cc

peredplata