Підприємці Буковини допомагають українській армії

ТАМ, НА ПЕРЕДОВІЙ ЛЮДИ БАЧАТЬ СМЕРТЬ ТА ОЧІ ВОРОГА. МИ ТУТ, СЛАВА БОГУ, ЦЬОГО НЕ БАЧИМО. МУСИМО ДОПОМАГАТИ. ЯК ІНАКШЕ?

Приватні підприємці Буковини передали військовим автомобіль, який днями попрямує на фронт в одну з бойових військових частин. 

«Перший спринтер ми придбали для наших десантників, які вирушали на передову, в перший же день відкритої російської агресії, – розповідає Олександр, – Загалом передали для військових частин більше десяти автомобілів.

З початку війни ми організували штаб гуманітарної та військової підтримки. Отримуємо запити від наших військових частин, в тому числі і госпіталя, та постачаємо їм необхідне. Автомобілі намагаємося повністю обслужити перед відправкою, щоб були на ходу і надійно служили війську».

«Хлопці на фронті, мають знати, що ми, підприємці, тут, в тилу, усіма способами і ресурсами готові підтримати їх, – каже Валерій, – все що можна дістати, ми надсилаємо – автомобілі,  інструменти, генератори та інше.

Люди на передовій бачать смерть та очі ворога. Ми тут, слава Богу, цього не бачимо, тому мусимо допомагати, а як інакше? Патріотизм – це одна складова, а також є розуміння, що тобі далі тут жити, бо в нас тут сім’ї, бізнес.  Ми всі – одна велика держава, яку маємо захистити разом».

Велика вдячність представникам ГО «Чернівецька бізнес група» за підтримку наших захисників в найважчий для країни час. Дякуємо всім волонтерам, які допомагають війську та цим наближають  перемогу.

Вчергове закликаємо всіх громадян, підприємців, керівників організацій та установ надати для потреб армії легкові та вантажні автомобілі високої прохідності, автобуси, бортові автомобілі.

Разом переможемо! Слава Україні!

Пресслужба Чернівецького ОТЦК та СП

peredplata