Бучанські кати: російські військові з Тихоокеанського флоту, причетні до геноциду на Київщині

Після втечі російських окупаційних військ з півночі Києва, увесь світ побачив справжнє обличчя «русского міра» — сотні мирних жителів були по-звірячому вбиті й закатовані до смерті в Бучі, Ірпені та Гостомелі.

Чоловіків та жінок ставили на коліна і стріляли в потилиці. Потім їхні тіла закопували у братські могили, або ж просто кидали на вулицях.

Головне завдання зараз — встановити кожного російського військового, який причетний до цих страшних злочинів, і притягнути до відповідальності.

Журналісти «Слідства.Інфо» ідентифікували деяких окупантів зі 155-ї бригади морської піхоти Тихоокеанського флоту Росії — за даними українських військових, ця бригада безпосередньо вчиняла воєнні злочини та геноцид в районі Бучі, Ірпеня та Гостомеля. Їхні особи ми змогли встановити завдяки спискам складу бригади, які напередодні опублікувала українська розвідка. 155-ї бригада — з Владивостоку.

Окупанти проїхали девʼять тисяч кілометрів, перетнули весь континент, щоб вбивати та гвалтувати українців. Хто з російських військових причетний до геноциду на Київщині — розповідає журналіст Дмитро Реплянчук

peredplata