Петро Кобевко про проросійські і повністю російські структури на Буковині і у Чернівцях

Що ж настала пора вже говорити про речі серйозні, про проросійські і повністю російські структури на Буковині і у Чернівцях. Про них треба казати відверто і чесно. Особливо зараз, коли нацисти-рашиZти вбивають і гвалтують українських дітей, коли путін і росія влаштовує геноцид української нації – перед вікнами голови Чернівецької військової адміністрації Сергія Осачука продовжує діяти проросійський Альфа-банк.

Дивно, що довкола цього банку щодня ходять четверо озброєних людей: двоє з автоматами з територіальної оборони, двоє поліцейських і з ними ще один паркувальник.

Вони цілими днями лякають водіїв, виписують штрафи українцям, наводять порядок на дорозі. Можливо воно треба і навіть необхідно, але ж пріоритетним на їхньому шляху тепер є російський Альфа-банк і чотири автоматники могли б швидко і легко вирішити цю проблему раз і назавжди.

Чомусь не вирішують, як і всі інші камуфляжники, що з часів революції Гідності довкола цього банку ходили і продовжують ходити.

А навпроти дверей голови обласної військової адміністрації, куди щодня заходить Сергій Осадчук знаходиться офіс партії регіонів, яка тепер називалася ОПЗЖ і куди до війни ходив регіонал Михайло Папієв. Ходив, як до себе додому. Щоправда, тепер цей офіс вони якось інакше назвали але від цього суть його не змінилася.

Зараз ці вороги України десь зникли.

Мабуть злякалися і не з’являються до свого офісу. Після війни сподіваються відродитися і знову шкодити Україні.

Аби цього не сталося, то міг би Осачук разом з мером Клічуком цей офіс забрати, ворогів звідти вигнати, щоб і духом тут їх не пахло…

До речі, а Михайло Папієв кажуть є власником того приміщення по вулиці Міцкевича, де перед вікнами Осачука діє досі російський Альфа-банк.

Тож щось зробіть уже конкретно, бо роботи в Чернівцях, на Буковині дуже і дуже багато. Тут і церква російська і облгази фірташівсько-російські, і обленерго бабаковсько-російське, і явні та приховані таємні вороги, що готові будь-якої миті перетворитися у диверсійні групи тільки би російські війська з’явилися десь поблизу.

Про них Час розкаже пізніше…

peredplata