Ідилія орків на півдні України має бути припинена!

Маріуполь. МО РФ, нова цинічна заява «Київ не зацікавлений у збереженні життя своїх військовослужбовцітому Маріуполь буле повністю зачищений».
🔥Російська пропаганда загрожує, що фугасна авіабомба ФАБ 3000, одних з найпотужніших бетонобійних боєприпасів на озброєнні РФ (для промислових об’єктах та підземних споруд) буде застосована по «Азовсталі» в Маріуполі.
🔥За словами мера Маріуполя, війська РФ вже знищили один з корпусів міської лікарні №1. Заживо згоріло майже 50 людей. Колаборанти із ОПЗЖ коригують вогонь ворога.
🔥 Британська розвідка повідомляє, що Маріуполь – ключова мета РФ. Це єдина фортеця, яка ще заважає Путіну повністю стабілізувати свою оборону на півдні України та створити безпечний сухопутний коридор з РФ до Криму.
_____
А що відбувається в інших місцях цього “сухопутного коридору”?
_____
🔥 За інформацією віце-прем’єра Верещук зараз активно захоплюють людей у заручники.
🔥Вагнєрівці спеціально перекинуті в Україну щоб вбивати та залякувати мирне населення.
🔥 Росіяни в Енергодарі Запорізької області ( АЭС) почали створювати фейкові органи влади.
🔥 На УП вийшло інтерв’ю мера Херсона Ігоря Колихаєва. Каже шо усі списки ветеранів та патріотів злиті вороговi. Навколо міста т.зв. “міліція ДНР” та буряти мародерствують, ґвалтують, вбивають.
На окупованій території треба створювати підпілля! Там треба розгортати партизанський рух! Чому орки можуть мародерствувати у Херсоні, Бердянську, штурмувати Маріуполь, а в тилу їх не ріжуть і не підривають? Партизанський рух це не лише додатковий час для захисників Маріуполя . Це політичний та психологічний ефект. Це підбадьорить населення та підійме його на збройну боротьбу. Це наведе жах на тили окупантів!
Семен Семенченко більше місяця тому (!!!) перший раз звернувся до всіх інстанцій із пропозиціями створити там диверсійно-партизанські загони. Спочатку у Херсоні, потім у Маріуполі. Семенченка вже рік тримають у в’язниці та звинувачують… в організації теракту проти голови партії колабоорантів та коригувальників вогню – Медведчука!!! Звільнення Семенченка ініціював начальник ГУР МОУ генерал Буданов – листа надіслано на ім’я генпрокурора та голови суду (https://cutt.ly/uS86b9U).
І що ? І нічого. Семену продовжують тримання пiд вартою як і тисячам інших ветеранів. Вкотре звертаємось до президента Володимир Зеленський прохання втрутитися у ситуацію. Щоб там вам можливо не розповідали про “страшного Семенченка”, невже ж він буде менш страшним для окупантів? Чому ігнорують звернення військових? Після Бучі відсутність відповідей на ці питання – не мають пояснення.
Володимир Олександрович, це свавілля треба зупинити. А інше “свавілля” – у тилу знахабнілих окупантів навпаки розпочати. Потрібне Ваше рішення. А вони свою справу зроблять добре. Слава Україні !

peredplata