Горить синім полум’ям нафтопровід “Дружба”!

Причому, горить не шмат трубопроводу, а головний вузел розгалуження труб у Брянську разом із нафтосховищами. Хто це вчудив? Навіть не маю припущень. Мабуть, це рука Господа Бога позбавила Росію і Білорусь одного із головних їхніх кормильців. Як сказано у “Святому письмі”, горітиме цілий тиждень, сім днів і ночей аж доки не вигорить до тла.
Це, майже 100 гектарів резервуари з нафтою, труби розюшені в хлам, нафтові насоси – в хлам. Юрій Бутусов припустив, що то робота однієї ракети “Калібр”. Ніфіга, це як мінімум, 3-4 ракети, кажуть спеціалісти.
Ростислав Демчук
P.S. Дивіться! Я ж не пишу, “як Пилип з конопель”. Запитав у спеціалістів. У мене сусід є директором NAFTA Belgian Company for Petroleum Exploitation. Він сказав, що на літо зупиниться майже уся агропромисловість Бельгії і Нідерландів.
На зображенні може бути: карта та текст «Sanue уппсала стокгольм хельсинки санкт-петербург петербург еборг таллин эстония великий новгород юz вентспилс вологда череповец псков латвия опенгаген мальмё киров ловать ярославль тверь литва ра льнюс гданьск гдан ощецин витебск смоленск владимир нижний новгород москва чебоксарыю казаньнабережные ижево минск огродно берлин познань рязань варшате я Tyna беларусь брянск OMe саранск альметьевск ульяновск вроцлав польша катовице прага пенза брянск чехия брнс броды хен мозырь воронеж льво словакия вена° австрия D.Ca. самара саратов харьков винница украина венгрия уральск днепр клуж-напока яссыо кишинёв волгоград донецк ростов-на- дону атырау»
 
 
 
 
 

peredplata