Андрій Єрмак, ти хто і що виробляєш?

Наш власний кореспондент Ростислав Демчук передає з Брюсселя:
-72 день опору України. Ще понад 500 людей евакуювали з Маріуполя завдяки посередництву ООН та та міжнародному Червоному Хресту. Невже Путін учора дослухався до закликів прем’єра Ізрaїлю Нафталі Беннетта?
Тим часом переважаючі сили противника продовжують активний штурм Азовсталі. Війська РФ використовують танки, а також завдають по території заводу ударів важкої артилерії та авіації.
Ведуться також iнтенсивні обстріли Донецької, Луганської областей, ракети по Харкові i Миколаївськiй області.
Поряд з цим все гучніше лунає теза, що і у Херсоні і, головне, в Маріуполі можна було б уникнути цієї жахливої трагедії, якби Андрій Єрмак не дав розпорядження Ірині Верещук розмінувати сухопутні шляхи з Криму на південь України. Мовляв це треба було зробити для можливих цивільних біженців з Криму. Причому, якщо такі тези раніше озвучивали кухонні експерти й експертки, то сьогодні про це говорять поважні військові українські і зарубіжні експерти. Вони пропонують негайно після завершення війни створити компетентну слідчу комісію аби розібратися у цьому нелегкому питанні. Й не знаю подробиць цієї справи, але я веду статистику усіх провалів і невдач України, які відбулись не без прямої участі Андрія Єрмака.

peredplata