“Це була репетиція, чекай на зустріч”: партизани передали привіт нардепу Ковальову після першого замаху

У тимчасово окупованому Херсоні українські партизани продовжують чинити опір російським окупантам та їхнім ставленикам. Захисники України передають “привіти” зрадникам та закликають їх готуватися до “зустрічі”.

На цей раз херсонські партизани звернулися до нардепа-зрадника Олексія Ковальова. Відповідні фото надіслали OBOZREVATEL читачі (Щоб подивитися фото, доскрольте до кінця сторінки).

Як відомо, народний депутат Олексій Ковальов, котрий виявився зрадником України, вижив при спробі його ліквідувати. Потім він записав відеозвернення, в якому звинуватив спецслужби України у підриві його авто. Колаборант залишився в окупованому Херсоні і розмріявся, мовляв, “Росія там назавжди”.

 

У свою чергу партизани Херсонщини, звертаючись до Ковальова, заявили, що то була лише репетиція. Також зраднику порадили готуватись до чергової зустрічі.

“Льоша, це була репетиція. Чекай на зустріч”, – звернулися до зрадника партизани Херсона.

Примітно, що Ковальов поки що має статус нардепа. Віце-спікер Верховної Ради Олександр Корнієнко заявив, що можливість позбавити Ковальова мандата нардепа буде лише після отримання рішення суду. У партії “Слуга народу” закликали СБУ та Офіс генпрокурора якнайшвидше передати справу колаборанта до суду.

Крім позбавлення мандату, суд попросили про конфіскацію активів та майна Ковальова згідно з чинним законодавством, а також визначити йому ступінь покарання згідно із законом.

Нагадаємо, 22 червня на Херсонщині невідомі підірвали автомобіль нардепа-зрадника Олексія Ковальова. Спочатку повідомлялося про його ліквідацію. Проте вже надвечір нардеп Олексій Гончаренко заявив, що, за його інформацією, зраднику вдалося вижити.

Раніше OBOZREVATEL повідомляв, що колишній “слуга народу” Ковальов відкрито заявив про співпрацю з окупантами. Він почав виступати із заявами, що “Росія на Херсонщині назавжди”.

У партії “Слуга народу” виступили з ініціативою позбавити колишнього однопартійця депутатського мандата та заявили, що закликатимуть правоохоронні органи притягнути зрадника до відповідальності за державну зраду. Проти Ковальова було відкрито кримінальне провадження за здійснення державної зради.

peredplata