Гроші для ЗСУ, пільги підприємцям – депутати міської ради прийняли низку важливих рішень

Сьогодні у Чернівцях провели чергове засідання сесії міської ради. Депутати прийняли низку важливих рішень. 

Про це у ФБ пише мер міста Роман Клічук:

✅ Затвердили програму підтримки ЗСУ, виділивши 22 млн грн на допомогу армії, зокрема передбачили закупівлю 100 автомобілів для військових.💪🏻 Автотранспорт є необхідністю для наших захисників, додаючи їм перевагу в мобільності та оперативності.
В умовах війни підтримка ЗСУ має бути пріоритетом кожної громади. Чернівці допомагають!

✅ Підтримали протокольне рішення створення робочої групи щодо надання на наступній сесії КП “Містосервіс” ліцензії на обслуговування внутрішньобудинкових газових мереж.

✅ Відхилили очевидний лобістський проєкт рішення про пільги для бізнесу. Він передбачав скасування податку на нерухомість. Місцеві олігархи серйозно включилися у гру, аби це якось «протягнути». Бюджет міста вже втратив 167 млн з 2015 року, а якби таке рішення підтримали, міський бюджет у складний для громади час втратив би до 57 млн грн.

✅ Водночас підтримали рішення про пільгу підприємцям Калинівського ринку. Йдеться про нарахування плати за послуги зі знижкою 100% у перші три тижні повномасштабного вторгнення росії. Надалі ж підприємці ринку матимуть знижку у 10% до 22.08.2022 року.

Тож вдячний депутатам, що прийняли рішення в інтересах усіх містян.🤝

#РазомВпораємось

peredplata