Колаборанта Олексія Ковальова виключили з податкового комітету Ради

Ковальов більше не працює в податковому комітеті ВРУ / Колаж 24 каналу

Народний депутат Олексій Ковальов вирішив перейти на бік ворога. Зовсім скоро йому потрібно буде відповідати за державну зраду, а поки що його виганяють з усіх посад.

 
Деякі українські можновладці вирішили перейти на бік ворога та допомагати йому нищити Україну. Народний депутат Олексій Ковальов виявився одним із найбільш активних зрадників, на якого росіяни покладають великі сподівання.

Одним із питань порядку денного на сьогоднішньому засіданні Верховної Ради стала постанова номер 7535. Вона передбачала виключення депутата-зрадника Олексія Ковальова з податкового комітету.

“За” відповідне рішення проголосувало 279 народних обранців. Рішення прийнято, колаборанта вигнали з податкового комітету.

Верховна Рада України прийняла Постанову, відповідно до якої відкликано позафракційного народного депутата України Ковальова Олексія Івановича з посади члена Комітету з питань фінансів, податкової та митної політики,
– йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, колишній депутат від партії “Слуга народу” вирішив перейти на бік ворога. Зрадник почав так активно допомагати окупантам, щоб ті призначили його “віцепрем’єром з питань сільського господарства” у тимчасово окупованій Херсонській області.

 

На Ковальова було скоєно замах, перша спроба виявилася невдалою.

https://24tv.ua/kovalova-viklyuchili-podatkovo-komitetu-kolaborant-hersonshhini_n2088571?fbclid=IwAR28V6fVVeHJqy3WGnZoQUpczEw5LrDIHKWc5uAtBkOdUqkzYeGkXlQugu4

peredplata