Удар по Антонівському мосту! / Що вже відомо

Інформація, на яку всі так чекали, підтвердилась. ЗСУ вдарили по Антонівському мосту в Херсоні.

Вони були філігранні, – у ЗСУ підтвердили удари по Антонівському мосту 

Робота нашої артилерії настільки делікатна та ювелірна, що більше спрямована на деморалізацію війська противника. Тому удари по Антонівському мосту були. Але вони були філігранні,
– сказала Гуменюк.

За її словами, наші сили тримають під вогневим контролем стратегічно важливі логістичні та транспортні шляхи. Вони для ворога мають критичне значення. Це не дає йому можливості маневрувати, підтягувати сили та боєприпаси. Також Гуменюк зауважила, що українська армія не руйнує інфраструктуру нашої країни, а плани ворога. Адже ми цінуємо все, що у нас є.

Крім того, речниця підтвердила, що ЗСУ звільнили Андріївку. Це сталося завдяки тому, що авіацією знищили опорний пункт ворога. Андріївку звільнили і закріплюються там. Так само і Лозове, де вже укріплені наші позиції.

Окупанти визнали, що міст пошкоджений

російські окупанти не стали навіть нічого виправдовувати своєю “бавовною”. Вже визнали, що ЗСУ знищили Антонівський міст. Рух мостом закрили.

Хоча раніше вони переконували, нібито їхня ППО збила ракети, якими атакували міст. Очевидно, щось пішло не так.

Тепер окупанти не матимуть шляхів для забезпечення свого угруповання. Їм буде непереливки, бо ЗСУ наближаються.

Українці чекали новину всю ніч

    • Інформація про ймовірну атаку мосту з’явилась ще ввечері 26 липня. Місцеві жителі почали викладати в соцмережі відповідні відео з припущенями. Та ЗСУ не підтверджували. Місцеві були ж впевнені, що міст зруйнували вщент і його більше не існує.
    • Звичайно час очікування не минув без мемів та насмішок над окупантами. Навіть компанія “Київстар” долучилась. У соцмережах написали, що вже готові тягнути кабелі до Херсону. Адже там невдовзі потрібно буде відновлювати українські мережі. Звільнення нашого міста не за горами.
 
  • А в Офісі Президента натякали росіянам, що вони можуть добровільно залишити Херсон. Їх попереджали, що Антонівського мосту може просто не стати і тоді їм нікуди буде тікати. Схоже, окупанти до поради не прислухались і хочуть розплатитись за все сповна.

Під загрозою вже й навіть флот окупантів: дивіться відео

https://24tv.ua/voni-buli-filigranni-zsu-pidtverdili-udari-po-antonivskomu-mostu_n2106759

peredplata