На одного з гауляйтерів Нової Каховки здійснили замах: він у важкому стані

 
 

Партизанський рух на тимчасово окупованій Херсонщині не дрімає. На одного з гауляйтерів Нової Каховки 6 серпня здійснили замах. На жаль, він у важкому стані, а міг відправитись на концерт кобзона.

І поки гауляйтер Херсону володимир сальдо перебуває у комі, заступник “глави адміністрації” Нової Каховки віталій гура ледь не отримав білет на концерт кобзона, передають росЗМІ. Наразі ж він перебуває у лікарні. Медики зауважують, що він у не надто хорошому стані, м’яко кажучи.

Могли стріляти з пістолета Макарова

Як повідомляють ЗМІ окупантів, у гауляйтера гура могли стріляти з пістолета Макарова. А сам замах скоїли у його ж будинку.

Заступника гауляйтера віталія гуру обстріляли в його домі: дивіться відео

Для зрадників та гауляйтерів настала чорна смуга. У Новій Каховці партизани стріляли у заступника голови місцевої окупаційної адміністрації віталія гуру,
– написав у своєму телеграмі Денис Казанський.

окупанти влаштовують розбірки між собою

Він не зміг оминути увагою й інформацію щодо можливого отруєння володимира сальдо. Так, напередодні з’явились відомості, що останнього госпіталізували до інституту Скліфосовського у Москві.

Зауважимо, що відповідні відомості ґрунтуються на тому, до якого відділення того цілого сальдо привезли. Мовиться про токсикологічну реанімацію інституту. До неї потрапляють ті, хто міг постраждати від цього типу отруєння. І це вже суттєво суперечить вигадкам його заступника стремоусова про погіршення стану здоров’я, пов’язане з перенесеним коронавірусом.

Казанський додав, що ситуація з сальдо точно ніяк не пов’язана з СБУ, адже у наших службовців інший почерк. Водночас він додав, що за умови підтвердження отруєння можна буде з упевненістю сказати, що сальдо – “жертва місцевих розбірок”. Мовляв, його хотіли прибрати хтось з місцевих, хто прагнув прийти до “влади”.

В Інституті з вивчення війни пояснили, чому на заміну сальдо призначили ефесбешника з Калінінграда сєргєя єлісєєва. Там підкреслили, що колаборантів поступово замінюють на російських чиновників. Не став винятком і єлісєєв, який з 1993 по 2005 роки був співробітником фсб.

https://24tv.ua/zamah-vitaliya-guru-partizani-noviy-kahovtsi-strilyali-gaylyaytera_n2119004?fbclid=IwAR0S835TdcvFjUc34j1JIemIDEhiSq3mQpQ4Vr9q1W7PjnZ3Bj9Sy3epNpk

peredplata