У Чернівецькій області заборонили релігійні хресні ходи, використання салютів і феєрверків та відкриття мисливського сезону

У Чернівецькій області заборонили релігійні хресні ходи. Також обмежили проведення масових заходів — під час повітряної тривоги учасники мають переходити в укриття.

Про це йдеться в рішенні Ради оборони області від 12 серпня.

Згідно з рішенням, управління культури Чернівецької ОВА має поінформувати релігійні організації про заборону хресних ходів.

Також заборонили відкриття мисливського сезону, використання салютів і феєрверків та встановили порядок використання дронів. Працівники лісової охорони та єгерські служби мають патрулювати території мисливських угідь, зокрема під час комендантської години.

Протягом воєнного стану та 30 днів після його завершення в області заборонили використання салютів, феєрверків та іншої піротехніки. Щоб знімати на дрон, треба отримати дозвіл від ОВА не пізніше трьох днів до запланованого польоту.

Стежити за дотриманням обмежень мають поліція, СБУ, обласне управління лісового та мисливського господарства, екоінспекція, військові адміністрації та місцеві ради.

Джерело: Суспільне Буковина

peredplata