Віку знайшли в обіймах коханого чоловіка: в Goodwine розповіли про співробітницю компанії, яку вбив російський удар у Києві

Унаслідок російського удару іранськими дронами-камікадзе по Києву вранці 17 жовтня загинула співробітниця компанії Goodwine Вікторія. Вагітну дівчину знайшли в обіймах чоловіка Богдана, який також загинув.

Молода сім’я перебувала в житловому будинку, по якому було завдано удару. Про дівчину розповіли в компанії, показавши її фото (щоб подивитися, доскрольте новину до кінця).

“Сьогодні ми втратили Віку, нашу сомельє, неймовірно хорошу та чуйну людину, частину нашої родини. Шість років тому Віка стала сомельє магазину Goodwine на Мечникові. Вона була єдиною дівчиною у відділі, але ніколи не виявляла слабкості, для неї не було складних завдань, викликів. Вона щиро любила вино та свою роботу”, – написали на сторінці в компанії у Facebook.

“Сьогодні її тіло знайшли в обіймах із коханим чоловіком Богданом і котом у будинку, куди прилетів російський дрон. Вони чекали на дитину. Ми шалено любили Віку. Впевнені, любили й ви. Складно підібрати потрібні слова. Але скажемо фразу Віки, яку вона постійно повторювала: потрібно менше себе жаліти. Такою сильною ми запам’ятаємо її. Назавжди”, – зі скорботою додали в Goodwine.

Віку знайшли в обіймах коханого чоловіка: в Goodwine розповіли про співробітницю компанії, яку вбив російський удар у Києві. Фото

Як повідомляв OBOZREVATEL, вранці 17 жовтня Київ атакували щонайменше 28 іранськими дронами, більшість із них вдалося збити. 5 БПЛА вдарили по місту.

Окрім Вікторії та Богдана, внаслідок удару окупантів загинули також 59-річна жінка та чоловік.

https://news.obozrevatel.com/ukr/society/viku-znajshli-v-obijmah-kohanogo-cholovika-v-goodwine-rozpovili-pro-spivrobitnitsyu-kompanii-yaku-vbiv-rosijskij-udar-v-kievi-foto.htm?fbclid=IwAR1fFnAdrl1fYrA0obWyOF2KLZFrwdH8ENUa3VDkz9DKDRu8bRofGvqqpoo

peredplata