Від несподіваного візиту Володимира Зеленського у Вашингтон російського президента охопила дика лють…

Наш власний кореспондент Ростислав Демчук передає з Брюсселя: 
-Як-то кажуть, де тонко – там і рветься.
Путін розгубився, він у паніці: Зеленський несподівано “рвонув” у Вашингтон, у що виллється його візит у США ще остаточно не відомо, окрім того, що Сполучені Штати нададуть Україні новий пакет фінансової допомоги у розмірі, майже, 2 млрд доларів, реактивні системи ППО “Петріот” а також оголосять Росію “державою-агресором”.
Яка зараз ситуція на фронті – також не зовсім зрозуміло.
Врешті-решт Путін у злобі відмінив цьогорічне послання до парламенту РФ і переніс його на наступний рік.
Послання президента Федеральним зборам у 2022 році не буде, повідомили, близькі до Кремля, російські ЗМІ. За їхніми словами, масштабна робота над текстом послання в Адміністрації президента РФ президента справа застопорилася. Пояснюють це тим, що послання краще оголошувати, коли ситуація на фронті стане більш зрозумілою.
Експерти погоджуються: президент у своєму зверненні традиційно говорить про майбутнє і в умовах нинішнього “динамічного порядку денного” те “майбутнє” незрозуміле й доволі туманне і тому послання вирішили перенести на наступний рік.
Раніше Путін скасував велику прес-конференцію, яка проходила щороку останні 10 років. Причиною стала відсутність гарантій з боку спецслужб, що вони припинять спроби нових диверсій  з України на “російській території”, розповіли засобам масової інформації джерела, які, близькі до Кремля та уряду.

peredplata