Вдарив кухонним ножем у шию: на Буковині чоловік вбив 54-річну жінку

Учора, 21 серпня, під час конфлікту чоловік завдав жінці ножового поранення, несумісного із життям. 54-річна жителька Заставни загинула на місці події. Поліцейські затримали буковинця за вбивство співмешканки.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Для з’ясування обставин загибелі жінки на місце події виїхала слідчо-оперативна група обласного управління Нацполіції, співробітники карного розшуку та слідчого управління ГУНП, відділення поліції №3 (м. Заставна).

На місці події правоохоронці встановили, що того вечора між 53-річним чоловіком та його 54-річною співмешканкою під час спільного розпивання алкоголю виникла словесна суперечка на побутовому ґрунті. Під час конфлікту буковинець наніс жінці удар кухонним ножем у шию. Від отриманого поранення потерпіла померла у власному помешканні.

Поліцейські затримали зловмисника в порядку статті 208 (Затримання уповноваженою службовою особовою) Кримінального процесуального кодексу України. Слідчі поліції повідомили йому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення.

Під процесуальним керівництвом Чернівецької окружної прокуратури слідчі поліції повідомили затриманому про підозру у скоєнні злочину, передбаченого частиною 1 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

peredplata