Перевезення трупів бандитів ПВК “Вагнер” ставляться на індустріальні потоки

Наш власний кореспондент Ростислав Демчук передає з Брюсселя:
-Із оголошень рубрики: “вільні вакансії”! Перевезення трупів бандитів ПВК “Вагнер” ставляться на індустріальні потоки
ПВК “Вагнер” шукає шоферів-далекобійників для перевезення тіл своїх загиблих…
Приватна армія Євгена Пригожина ПВК “Вагнер” щодня розміщує замовлення на біржах вантажних перевезень, щоб перевозити тіла своїх загиблих, пишуть відносно незалежні російські пабліки. Серед них видання “Осторожно, новости”.
Видання наводить приклад одного такого замовлення: “Вага — 6 тонн, обсяг 82 кубометри. Вантаж 200”. Його пропонують забрати у Ленінському районі Ростова-на-Дону, а потім доставити до підмосковної Балашихи.
За доставку пропонують 60 тисяч рублів “готівкою та без торгу”. Серед вимог до авто — рефрижератор, вантаж упакований у “суцільнометалеву оболонку”.
Замовлення розміщує ростовська компанія “Дісавтотранс”, яка займається лише вантажоперевезеннями. Проте вона виступає посередником та отримує замовлення від третьої особи, пише “Обережно, новини”.
У самій компанії виданню заявили, що отримують замовлення від ПВК “Вагнер”. Цинкові вантажі з’являються майже щодня, стверджують там. Їх потрібно приймати на складі та після доставки розвантажувати також на складі. Доставку оплачують до вивантаження лише готівкою, зазначили у компанії. Разом із вантажем далекобійнику дають супровідні документи з моргу, тож проблем на дорогах виникати не повинно.
На зображенні може бути: 1 особа, стоїть та на відкритому повітрі
 
 
 
 
 

peredplata