“Українці розбивають вашу армію”: поляк на гірськолижному курорті принизив росіян і висміяв війська Путіна. Відео

Про це Литвин розповів у відео, яке опублікував у соцмережі. За його словами, конфлікт стався, коли він з другом сів на підйомник і їхніми супутниками виявилися два польські туристи – чоловік і жінка (щоб подивитися ролик, доскрольте новину до кінця).

Почувши, що блогер та його товариш говорять російською, поляк почав із ними розмову. Він засудив російський народ за війну проти України та назвав Росію не європейською державою, а Азією, а самих росіян ототожнив із монголами.

“Українці, чия країна не така велика, розбивають вашу армію. Ну, розкажи мені про росіян. Чому ви такі?” – запитав чоловік.

Обурений росіянин попросив припинити розмову. Крім того, він заявив, що російська мова – нібито найкраща у світі, на що почув сміх.

“Він починає безпосередньо базарити за політику і розповідати, які росіяни х**ові типи. Поляк, який взагалі не знає ні крапельки про російську душу, про російських людей і має якесь право взагалі рот відкривати”, – поскаржився блогер і додав, що ледве стримав бажання вдарити кривдника.

23-річний Михайло Литвин – відомий російський блогер, засновник та власник футбольного клубу “Сахалінець”. Прославився в РФ завдяки численним пранкам і скандальним витівкам.

У жовтні 2020 року після конфлікту з менеджерами компанії Mercedes-Benz Литвин спалив своє авто Mercedes-AMG GT 63 S вартістю близько 190 тис. доларів, а в лютому 2021 року на своєму Porsche Taycan Turbo S вартістю 221 тис. доларів протаранив вітрину автосалону Porsche Centre Ясенево в Москві. Пізніше блогер заявив, що нібито вчинив аварію ненавмисно.

В Instagram у Литвина – 14 млн підписників, на каналі в YouTube – понад 10 млн.

Як повідомляв OBOZREVATEL, раніше українська співачка Оля Полякова розповіла, як у Лондоні з нею заговорив турист із Росії. Чоловік попросив сфотографуватися із зіркою і при цьому заявив, що росіяни нібито “ні на кого не нападали”.

https://news.obozrevatel.com/ukr/abroad/ukraintsi-rozbivayut-vashu-armiyu-polyak-na-girskolizhnomu-kurorti-priniziv-rosiyan-i-vismiyav-vijska-putina-video.htm

peredplata