Xто прикриває Арестовичa…

Так дивно дивитись, як народ зараз розчаровується у Арестовичі. Цікаво, що людям заважало раніше уважно вивчити його біографію, його висловлювання, його схильність бути пристосуванцем? Щоб зараз не розчаровуватись? Адже ж багато хто, в тому числі і я, не один рік казали, що він – п..бол, і п..бол небезпечний, бо охоплює достатньо велику аудиторію, яка особливо виросла з початком повномасштабної вторгнення у лютому 2022 році.

Він пропагує у себе ідеї про “маленьку українську культуру” і про необхідність “зберегти вплив на пострадянському просторі”, як думаєте з допомогою чого? Правильно, з допомогою російської мови і культури, центром якої, в його розумінні, повинна стати Україна. Нікого не нагадує? Звісно ж, “хароших русских либералов”, які впарюють рівно ту ж саму туфту про “Киев- центр “русского мира”. І вже тут за поширення проросійської риторики ним могли б зацікавитись відповідні правоохоронні органи. Але чомусь цього не робили. Може тому що Офіс Президента бачив його, як альтернативний до ОПЗЖ партійний проект? Який забере голоси російськомовного населення, яке вже не підтримує ОПЗЖ? З тими ж, хто навіть зараз підтримує ОПЗЖ – і так все ясно.Однак, останнім часом Арестович взагалі перестав відчувати землю під своїми ногами. Наприклад – заява, що наші Збройні Сили залишають Соледар, хоч бої там точаться цілодобові. І командири постійно наголошують, що ніхто не збирається просто так віддавати українську територію.
А останній його нічим не підтверджений вкид про те, що у Дніпрі у багатоквартирний будинок російська ракета прилетіла після того, як була збита українською ППО – це вже взагалі за гранню. І дивним чином, і інформація по Соледару, і інформація по ракеті в Дніпрі повністю співпадає з тими наративами, що поширюють ФСБ-шні телеграм-канали, які маскуються під “українські” – “Резидент” та “Легитимный”. Співпадіння? Не думаю.
Який висновок? Якщо і після цих епізодів його не погонять с..яними віниками з посади позаштатного радника Офісу Президента, а ним самим не зацікавляться наші спецслужби, то вчергове виникне питання – хто прикриває таких персонажів Можливо, особисто керівник Офісу? Чи ще хтось?

peredplata