Полковник поліції та керівник КОРДу в Чернівецькій області отримав від президента звання Героя України з орденом «Золота Зірка»

Це нагорода всіх наших хлопців – Герой України полковник поліції Олег Лакуста
Так прокоментував свою нагороду правоохоронець, якому сьогодні, 24 лютого, Президент України Володимир Зеленський вручив звання Героя України з орденом «Золота Зірка».
Олег Лакуста – начальник управління КОРД в ГУНП в Чернівецькій області. Він понад 20 років служить в органах внутрішніх справ. За цей час спецпризначень брав участь та керував спецопераціями затримання особливо небезпечних злочинців. Свій бойовий досвід він отримав під час участі в антитерористичній операції у 2014 році на сході України. А з перших днів повномасштабного вторгнення рф поліцейський у складі полку спеціального призначення «САФАРІ» виконував бойові завдання у Київській, Сумській, Харківській та Запорізькій областях: звільняв та зачищав населені пункти від окупантів.
«За особисту мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі» Президент України вручив Олегові Лакусті (позивний «Мангуст») найвищу державну нагороду – звання Героя України з орденом «Золота Зірка».
«Це не моя нагорода, це нагорода всіх наших хлопців, які боронять державу на передньому краї», – зазначає поліцейський.
Пишаємося нашими колегами та всіма українськими воїнами, які стоять на захисті рідної землі від російської навали💪 Героям слава!
 
Джерело: Поліція Чернівецької області
 
 
 
 
 
 
 
 
 

peredplata