Буковинський ІТ-фахівець передав місцевій теробороні 30 пар резини для військової техніки

 Підрозділам Чернівецької тероборони додатково передали 30 пар резини для військової техніки. Зокрема, 12 пар для вантажного транспорту, 12 для автобусів та 6 для позашляховиків.

У співпраці з Чернівецькою ОВА їх придбав буковинський IT-фахівець Олександр Грібенцов разом зі своїми товаришами Миколою Кокалком і Юлієм Залеським.

Про це повідомив  Чернівецької ОВА Руслан Запаранюк. 

«Щиро дякую за допомогу для нашого війська. Кожен свідомий українець повинен підтримувати захисників та пам’ятати, якою ціною ми виборюємо нашу свободу», – зазначив Руслан Запаранюк.

Спільно з ОВА Олександр вже не вперше допомагає нашим воїнам. Раніше, зокрема, він передавав теплі зимові куртки великих розмірів, автівки, генератори тощо.

Нещодавно, під час передачі чергової допомоги, чоловік познайомився з військовими. Каже, цікавився чи потрібно їм щось зараз. Потреба була у шинах для техніки, тому почали шукати необхідну резину. Товариші Олександра також виявили ініціативу допомогти, тож долучитися до покупки коштами.

✊Рік боротьби України проти російської навали остаточно відкрив світові сутність терористичного путінського режиму. Дякуємо небайдужим благодійникам за підтримку наших військових та внесок у нашу майбутню перемогу.

💛Разом здолаємо російського ворога й повернемо мир на нашій землі! Слава Україні!

peredplata