«Не можу стояти осторонь боротьби проти російських загарбників», – 40-річна буковинка долучилась до штурмової бригади «Лють»

«Не можу стояти осторонь боротьби проти російських загарбників», – доброволиця штурмової бригади «Лють» Оксана Коцюбинська
 
Із вмотивованою жінкою-добровольцем, яка успішно пройшла конкурсний відбір до новоствореного підрозділу Нацполіції, поспілкувалися журналісти телеканалу “Інтер”. Під час прямого ефіру “Єдиних новин: разом ми сильні” Оксана розповіла про особисту мотивацію, чому долучилася до «Люті».
 
В Головному управлінні Нацполіції в Чернівецькій області поліцейська комісія проводить співбесіди з добровольцями об’єднаної штурмової бригади «Лють», які успішно подолали попередні етапи конкурсного відбору.
 
Серед тих, хто успішно пройшов цей етап – Оксана Коцюбинська.
 
40-річна буковинка раніше працювала комерційним директором однієї із роздрібних мереж Чернівців. У Оксани дві доньки 15-річна Катерина та 17-річна Надія, рішення мами стати на захист України вони підтримали.
«Мої діти – це моя найбільша мотивація. Вони вірять у свою маму і впевнені, що я впораюся із будь-якими труднощами. Я зроблю все можливе, щоб вони жили у вільній незалежній Україні!» – сказала Оксана.
 
Із початком повномасштабного вторгнення рф в Україну жінка займалася волонтерством та допомагала бійцям на передовій. Нині вона приєдналася до лав штурмової бригади Нацполіції «Лють».
 
«Декілька моїх друзів з початку війни у зонах проведення бойових дій. Я вважаю, що сильні люди там – роблять найважливішу справу. Бачу себе поруч з ними зі зброєю в руках, на захисті нашої Батьківщини», – додала буковинка.
 
Набір до штурмової бригади Національної поліції «Лють» триває: приєднуйтеся до нас!
 
Приєднатись до спецпідрозділу «Лють» можна через електронний формат, подавши онлайн-анкету на сайті: https://storm.mvs.gov.ua 
 
або ж у визначених Центрах надання адміністративних послуг за адресами:
 
• м. Чернівці вул. Г.Майдану 7, тел. 0501465300;
• смт Кельменці пл. Центральна 2, тел. 0676099529;
• м. Вижниця вул. Грушевського 35, тел. 0977421600.
 
 «Перетвори свою лють на зброю!»
 
Джерело: Відділ комунікації ГУНП в Чернівецькій області

peredplata