Ніч і день росіяни вивозили “вантаж 200” і “вантаж 300” з села Юріївка під Маріуполем

Наш власний кореспондент Ростислав Демчук передає з Брюсселя:
-Після прильотів по базі армії РФ у селі Юріївка окупантам довелося використовувати для вивезення тіл ліквідованих загарбників “Камази” та “Урали”, оскільки автомобілі швидкої допомогиі з такою кількістю мертвих і поранених не могли впоратись. Про це повідомляє радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко (https://t.me/andriyshTime/10204).
“Протягом всієї ночі росіяни вивозили вбитих, поранених та залишики поки живої сили з місця влучання в Юр’ївці. Уралами та Камазами – карет швидкої виявилось катострофічно недостатьно.
В місті ураження був не лише склад БК, велика кількість техники та центр керування. Тут розміщувались системи забеспечення зв’язку та РЕБ, які також були знищені.
При тому, дивним чином росіянам вдалось приховати ураження в Нікольському від широкого обговорення в пабліках. Але й там росіяни зазнали дуже великих втрат”.
За словами Андрющенка, ракети влучили в колишній пансіонат “Ялта”, де окупанти облаштували казарми. Повністю зруйновано п’ятиповерховий корпус. За даними Маріупольського опору, 27 травня туди завезли чотири автобуси живої сили.
Понад 100 окупантів РФ вже ніколи не воюватимуть, більше 400 військовослужбовців РФ з різними пораненнями були госпіталізовані до лікарні No2. Поки невідомо, скільки з них повторять долю товаришів по службі.

peredplata