Експерт: Росія готує вторгнення в Україну вже 6 листопада

Експерт: Росія готує вторгнення в Україну вже 6 листопадаУ планах Кремля – зрив «виборів» на Донбасі і криваві провокації, які стануть приводом до повномасштабної війни.

Вибори, як терористи планують провести на сході 2 листопада, будуть зірвані, а наступ російських військ під виглядом армії «ДНР» з авіацією і артилерією розпочнеться 6 листопада, пише своїй сторінці в facebook пише директор Інституту глобальної політики імені Зиновія Кулика Сергій Крижановський, передають Патріоти України.

За його словами, уже війська, а не «зелені чоловічки» ввійдуть на Донбас під знаменами армії «ДНР» і «ЛНР» за підтримки авіації і важкої артилерії. У такому випадку Україні доведеться офіційно оголошувати про початок війни, зазначив експерт.

Крім того, Крижановський запевнив, що отримав інформацію з джерел, які перебувають в Кремлі: спецназ ГРУ РФ планує влаштувати 2 листопада в Донецьку криваву бійню з численними людськими жертвами. «Хто з Донецька та Луганська мене читає – не виходьте на вулицю завтра, якщо хочете залишитися в живих … », – резюмував Крижановський.

Нагадаємо, за даними інформаційного опору, Росія стягує війська до кордону з Україною, у військових забирають паспорти.

peredplata