Російські спецслужби ліквідували Бєса (lдодано)

Російські спецслужби ліквідували ватажка одного з бандформувань Ігоря Безлера \”Бєса\”, який раніше втік із Горлівки і не хотів повертатися в \”ДНР\”.
Про це повідомив колишній радник міністра оборони України Олександр Данилюк.

Російські спецслужби ліквідували Бєса (lдодано)

Бєса ліквідували через непокірність

\”Причиною знищення стала відмова підпорядковуватись російському військовому командуванню, намір публічно визнати контрольований банформуванням Горлівсько-Макіївський конгломерат територією України та закликати учасників інших бандформувань до пошуку компромісу з українською владою\”, – йдеться у повідомленні Данилюка на його сторінці на Faсebook.

У прес-службі Міноборони наразі таку інформацію не коментують.

Зазначимо, що за кілька хвилин після повідомлення про ліквідацію \”Бєса\”, Данилюк повідомив, що більше не є радником міністра оборони. \”Очолив новостворений Центр оборонної реформи. Функції радника міністра оборони від сьогодні не виконую\”, – написав Данилюк.

Раніше повідомлялося, що російські вояки нейтралізували банду \”Бєса\” у Горлівці. Частина найманців просто зникли.
ТСН

Служба безпеки України поки що не підтверджує, але і не спростовує інформацію щодо ліквідації одного з лідерів бойовиків, громадянина РФ Ігоря Безлер (\”Біса\”).

Про це повідомила прес-секретар СБУ Олена Гітлянська, передає Інтерфакс-Україна.

\”Зараз у нас немає інформації, яка б підтверджувала цей факт\”, – сказала вона.

При цьому прес-секретар СБУ наголосила, що між різними угрупованнями бойовиків посилилося протистояння.

\”Ми можемо тільки говорити, що, за нашими даними, між бандформуваннями посилилося протистояння\”, – повідомила Гітлянська.

peredplata