\”Кіборги\” накрили штурмовиків аеропорту кинджальним вогнем і захопили \”кадирівців\”

"Кіборги" накрили штурмовиків аеропорту кинджальним вогнем і захопили "кадирівців"Українська артилерії вдарила по позиціям ворога біля Донецького летовища.

Під час бою під Донецьким аеропортом внаслідок флангового кинджального вогню з боку українських силовиків зазнала втрат одна з штурмових груп російсько-терористичних військ. Про це повідомляє керівник групи військово-політичних досліджень \”Інформаційний спротив\” та народний депутат Дмитро Тимчук.

За його словами, також захисникам аеропорту вдалося взяти у полон двох співробітників МВС Чечні.

Також на допомогу бійцям-\”кіборгам\” долучилася українська артилерія. В районі населеного пункту Спартак військові вдарили по позиціям бойовиків, які вели обстріл летовища.

\”Придушення артилерійських засобів противника відбулося практично миттєво, після чого українська артилерія перейшла до придушення вогневих точок і вогневих засобів на передньому краї. Танковий підрозділ російсько-терористичних військ, який брав участь у штурмі аеропорту протягом вчорашнього дня, встиг відступити\”, – йдеться у повідомленні Тимчука у соціальній мережі Facebook.

Також біля населеного пункту Степне артилерійська група супротивника протягом останньої доби наносила удари по передових позиціях українських військ. У цьому ж районі у напрямку до Донецька в результаті відповідних ударів українських військ відбувся \”розвал фронту\”сил супротивника – бойовики в районі Оленівки залишили займані позиції і відступили.

Наразі у зоні конфлікту на Донбасі бойовики та військові РФ продовжують нарощувати активність. Зросла кількість обстрілів і спроб штурму позицій українських військ. Найбільш складна ситуація в районі аеропорту в Донецьку, Авдіївки, Горлівки, Дебальцевому, в смузі Миколаївка-Гранітне, на приморському напрямку, в районі Станиці Луганської.

Як повідомлялося раніше, ввечері бойовики припинили обстріли аеропорту Донецька. Новий термінал контролюють українські військові.

Джерело

peredplata