Америка готова нанести удар по Росії

Америка готова нанести удар по РосіїСША переходять до рішучих дій. Рішення про це було прийнято ще до мінського саміту, в який американці не вірили спочатку, але дали можливість Ангелі Меркель ще раз пояснити Путіну необхідність вести себе пристойно і уникнути серйозного військового конфлікту в Європі, який нікому крім Путіна не потрібен.

Що нас чекає найближчим часом:

Розбіжності між республіканцями і демократами про постачання зброї в Україні уявні. По суті це була постановка для Путіна і для американської громадської думки. Американці теж люблять кого-небудь рятувати, особливо якщо для цього достатньо високоточної зброї, яке рве на дрібні шматки «поганих хлопців». Постановку довірили розіграти кращим «політичним акторам» США на сьогоднішній день – Добрий Обама і Грозний Маккейн. Путін цю гру розкусив і не повірив у неї. Насправді ніяких розбіжностей про постачання зброї немає, є розбіжності в тому, як це зробити правильно.
США не довіряють українській стороні, тому курирувати поставки довірили Михайлу Саакашвілі. Україна отримає набагато більше зброї, ніж обговорюється зараз.
Одночасно з нанесенням військового удару Росія буде відключена від SWIFT, а рахунки всього вищого керівництва Росії і «довірених гаманців» будуть заморожені.
Після нанесення військового удару по російських військах на Донбасі та в Ростові, Путіну буде висунутий ультиматум. Росія повинна буде піти не тільки з Донбасу і Криму, а також з Грузії і Молдавії. Путін повинен буде подати у відставку, а нове керівництво Росії зобов\’язане буде негайно видати Міжнародному Трибуналу всіх військових злочинців. У списку присутні практично всі відомі за проектом «Новоросія» персонажі.
Тимчасовим керівництвом Росії повинен стати тандем Ходорковський – Навальний. Щось на зразок нової версії дуету Мінін і Пожарський
Вся військова операція по розгрому Росії повинна зайняти близько трьох тижнів
інформація www.glavpost.com

peredplata