Буде наступ? Бійці АТО розказали, до чого готуються через 9 травня

Буде наступ? Бійці АТО розказали, до чого готуються через 9 травня На 9 травня військові прогнозують чергове загострення.

Посилення обстрілів від бойовиків спостерігають оборонці селища Піски під Донецьком. По території аеропорту та селу працюють важкі гармати та реактивна артилерія, повідомляють Патріоти України з посиланням на ТСН.

Дісталося й Карлівці – її обстріляли з САУ. Дивом ніхто не постраждав. Тоді як у Пісках є і загиблі, і поранені.

“Обстрілюють з усіх видів. Міномети вчора, вночі “Гради” прилітали. АГС. Що їм привезуть з “гуманітраним” вантажем – те вони у нас і випускають”, – розповів боєць батальйону “Січ” Петро Кузик.

В одному бліндажі в Пісках тепер сидять політолог, продавець морозива, менеджер та депутат Київради. “Ми чудово розуміємо, що ця війна закінчиться або в Чопі, або у Владивостоці. Це 300-літня вийна з Росією, яка не припинялася, на мою думку”, – каже боєць батальйону “Січ” Руслан Андрійко.

Бійці відзначають пожвавлення диверсійних груп ворога останнім часом. Активізацію бойовиків пов’язують із можливим наступом. Припускають, це станеться або напередодні, або одразу після 9 травня.

Як уже повідомлялося, за добу у зоні АТО загинули двоє українських військових, ще п’ятеро – поранені.
Джерело: http://patrioty.org.ua/bude-nastup-biytsi-ato-rozkazali-do-chogo-gotuyutsya-cherez-9-travnya/

peredplata