У Луганську підірвали місце базової дислокації російського підрозділу. Багато загиблих

У Луганську підірвали місце базової дислокації російського підрозділу. Багато загиблих Жителі Луганщини повідомили про потужний вибух. З’ясувалося, що це невідомі обстріляли місце дислокацій російських десантників.

Після вчорашніх повідомлень у соціальних мережах про вибух у районі міста Луганськ, сьогодні, 7 серпня місцеві ЗМІ оприлюднили інформацію про те, що невстановлені війська вогнем із артилерії накрили базу. За попередніми даними загинуло десять російських воїнів, 21 отримали поранення. Є інформація і про знищені чотири танки.

Як інформує PRESS-ЦЕНТР із посиланням на ЗМІ, окупанти евакуйовують військових, терміново змінюють місце базової дислокації.

Стали відомі подробиці удару артилерії в Луганську, де щільним вогнем був накритий 17-й загін спецназу \”Едельвейс\” внутрішніх військ МВС РФ. Окупанти втратили убитими 12 і пораненими 25 чоловік, ще один пропав без вісті.
Про це повідомляє група російського блогера Олега Ярчука.
\”Р-н н.п. Луганськ. Уточнені втрати підрозділів 17-го осн\” Едельвейс \”(Мінеральні Води).\” 200 \”- 12,\” 300 \”- 25, ТМН – 1. Унічтоженоповреждено 4 од. Бронетехніки\”, – йдеться в донесенні російських військових вищестоящому командуванню.
\”Загибель командира підрозділу підтверджую. Підрозділ потребує термінової евакуації для доукомплектування. На даний момент підрозділ небоєздатних\”, – також свідчить документ.
За даними Ярчука, реальні втрати регулярних військ РФ у війні на Донбасі на 7 серпня липня становлять: убитими 8137, пораненими – 6788 і зниклими безвісти – 3442 чоловік.
Нагадаємо, \”Едельвейс\” був відправлений на Донбас в грудні 2014-го.

peredplata