Опубліковано перехоплення розмови Захарченка та Суркова: \”Саша, вгамуйся і знімай прапори! У Венесуелі тебе чекають!\”

Опубліковано перехоплення розмови Захарченка та Суркова: "Саша, вгамуйся і знімай прапори! У Венесуелі тебе чекають!"

У мережі з\’явився радіоперехоплення нібито розмови глави \”ДНР\” Олександра Захарченко і помічника Путіна Владислава Суркова. Судячи з запису, в Кремлі не зовсім задоволені Захарченко.
 
Помічник президента Росії В.В.Путіна Владислав Сурков подзвонив главі \”ДНР\” Олександру Захарченко і \”всипав\” йому за те, що той відчув себе царем. Радіоперехоплення телефонної розмови, нібито зроблений СБУ, був опублікований в мережі, передає Joinfo.ua.

Так, судячи з запису розмови, в Кремлі не дуже задоволені тим, як поводиться Захарченко, роз\’їжджаючи на шикарних авто. Там так само незадоволені тим, що бойовики продовжують стріляти по мирних домівках, а техніка не відводиться від лінії розмежування.

Захарченко ж у своє виправдання намагався пояснити, що люди його перестали розуміти. І що відправляти на Схід воювати людей він не може, тому, як нормальні не хочуть, а наркоманів і алкоголіків він не хоче відправляти.

У підсумку розмова закінчилася тим, що Сурков пообіцяв Захарченко, що після нового року він вже буде в Венесуелі і його там чекають.

За те, що це відео є реальним радіоперехоплення – ми ручатися не можемо. Тим не менш, пропонуємо вам подивитися цей змістовну розмову.

peredplata