Політолог: “Зеленський повинен негайно оголосити дату дострокових виборів президента і скласти з себе повноваження голови держави!”

Політичний аналітик Павло Нусс називає ударом по Україні повідомлення про те, що ООН закликає Україну виплатити репарації постраждалим від війни на Донбасі, Данія видала дозвіл на будівництво «Північного потоку-2», а президент Чехії Мілош Земан назвав український півострів Крим «російським». Не обмовився, а цілком свідомо назвав його «російським».

Аналітик підкреслює, і в першому, і в другому, і в третьому випадках всю провину він покладає на президента Зеленського, на некомпетентність команди президента і на виборців з пролетарським мисленням, чиї дії, чий вибір призвів до поразки нашої країни на міжнародній арені за один лише день. Це якщо не говорити і про стратегічні помилки в оборонному і гуманітарному секторах.

Павло Нусс пише, висновок з ситуації, що склалася лежить на поверхні. Перші 6 місяців показали, що Порошенко був найкращим главою держави в наш непростий час, ніж Зеленський. Чинний глава держави не виконує ні функцій глави держави, ні тим більше функцій Верховного Головнокомандувача збройних сил. Отже, якщо ми хочемо в реактивному режимі спробувати змінити ситуацію і протидіяти обнуленню українського питання зі світового порядку денного, Зеленський повинен негайно оголосити дату дострокових виборів президента і скласти з себе повноваження глави держави.

peredplata