Організаторка псевдореферендуму на Донбасі померла в черзі за українською пенсією.

4 січня на блокпосту бойовиків в Горлівці померла 75-річна пенсіонерка. Жінка прямувала на підконтрольну Україні територію, щоб отримати пенсійні виплати. До українського КПВВ «Майорське» громадянка так і не дісталася, померши в черзі.
Смерті пенсіонерів в багатогодинних чергах на блокпостах бойовиків давно вже перестали бути неординарною подією. Черговий летальний результат також міг би бути поза увагою, якби не особистість, яка померла. Виявилося, що громадянка була у базі «Чистилище» сайту «Миротворець» за те, що прямо сприяла організації псевдореферендуму в Луганській області. Таким чином, жінка безпосередньо була причетна до появи блокпостів і черг за пенсіями, пишуть Факти.

«Померла в черзі в Україні. У черзі, якої б не було, якби не було «референдуму» і «ЛНР», – констатує журналіст і блогер Денис Казанський.

Нагадаємо, після провалу кремлівського проекту «Новоросія» російські пропагандисти оперативно перебудувалися і зараз активно переконують жителям окупованого Донбасу, що на псевдореферендумі їм ніхто не гарантував приєднання до РФ і взагалі «ніхто нічого не обіцяв».

peredplata