У ПІКУ RU АГРЕСОРУ!

 
У!Чергову спробу насильного спонукання України до “братньої дружби” робить Росія, розпочавши вчора військові навчання “Кавказ 2020”. Для цього вона зосередила біля державного кордону майже 80 тисяч вояків Південного військового округу, включно з Кримом, а також до 250 танків, до 450 бронетранспортерів і бойових машин піхоти, що 200 артилерійських систем, авіацію.
Раніше американський генерал у відставці Бен Ходжес висловив припущення, що Росія може скористатися цими маневрами для вторгнення у Херсонську область. Тому, Україна разом з країнами НАТО днем раніше, на випередження, розпочала масштабні командно-штабні військові навчання “Об’єднані зусилля 2020”. У них задіяні 12 тисяч вояків, а також 700 одиниць важкого озброєння і техніки.
Армійці випробовують нову систему управління військами, — повідомляє “5 канал” з посиланням на офіційну інформацію Генерального штабу. В її рамках першого ж дня було проведене одне з наймасштабніших за двадцять років спільне десантування з повітря рідрозділів спеціального призначення.
Окрім, власне, вишколу, участь союзників з країн НАТО у військових навчаннях “Об’єднані зусилля 2020” покликана стримати Росію від спокуси повномасштабного вторгнення в Україну.
 
 
 
 
 
 

peredplata