На Буковині заочно судитимуть заступницю начальника штабу танкового батальйону та бойовика незаконного збройного формування «ДНР»

За процесуального керівництва Чернівецької обласної прокуратури скеровано до суду обвинувальні акти стосовно двох учасників незаконного збройного формування, яке діє на території Донецької області. Їх обвинувачують в участі у діяльності терористичної організації                             (ч. 1 ст. 258-3 КК України).    

За даними спеціального досудового розслідування, яке здійснювали слідчі Управління СБ України в Чернівецькій області, встановлено, що              42-річний житель Краматорського району та 39-річна жителька м. Донецьк Донецької області, сприяють діяльності терористичної організації «ДНР».

Так, 39-річна заступниця начальника штабу танкового батальйону «ДНР» та бойовик бригади «Восток» брали активну участь в бойових діях проти військовослужбовців Збройних Сил України та працівників правоохоронних органів на лінії розмежування.

    Початок строку відбування покарання правопорушників обчислюватиметься з дня їх затримання та приведення вироку до виконання.        

peredplata