Буковинцям пропонують укласти контракт на службу в 44-й окремій артилерійській бригаді

Захищати рідну землю у складі артилерійської бригади

 Незламні, загартовані в боях, славні тернопільські артилеристи з 2014 року боронять наш мир та спокій.   

44 окрема артилерійська бригада імені гетьмана Данила Апостола була сформована 9 вересня 2014 року в період активних боїв на Донбасі. Завдяки артилерії було врятовано сотні життів військовослужбовців, успішно проведено чимало бойових операцій. Вагома перевага артилеристів полягає в здатності уражати цілі противника на великій відстані. За міць, потужність зброї і роль у веденні бою артилеристів називають «Богами війни». Попри те, що підрозділи бригади відведені від лінії розмежування, військові постійно тренуються та перебувають в готовності дати відсіч нападникам у будь який час.

 За проявлені в боях героїзм та мужність, успішне виконання бойових завдань більше 150 військовослужбовців відзначено державними нагородами, на жаль, 14 – посмертно.

Наразі військова частина пропонує укласти контракт та проходити службу на різноманітних посадах, як бойових так і споріднених з цивільними.

          При укладанні першого контракту військові отримують одноразову грошову допомогу в сумі від 18000 грн., щороку – виплати на оздоровлення в розмірі місячного заробітку та користуються пільгами. Грошове забезпечення солдата становить в середньому 11000 грн. в розташуванні частини. В районі ООС він додатково отримує 6500 грн. та 17000 грн. на другій та першій лініях та крім цього винагороду за відсутності порушень від 5000 грн.

          Держава надає воякам безкоштовно речове та продовольче забезпечення, медичні послуги та санітарно-курортне оздоровлення. В Тернополі та області військові можуть проживати в сучасних гуртожитках, або отримувати грошову компенсацію за оренду житла.   

          Отже, щоб стати у стрій тернопільських артилеристів необхідно: звернутись до територіального центру комплектування та соціальної підтримки (раніше військкомати) за місцем реєстрації, пройти співбесіду та медичну комісію. Після цього вибути у військову частину, або за 2-3 місяці в навчальному центрі здобути військовий фах.

           Додаткову інформацію отримайте в Чернівецькому обласному ТЦК та СП за адресою: вул. О.Кобилянської ,32.

             Телефонуйте: 0509480349, (0372) 524349.

Прес-служба Чернівецького ОТЦК та СП

Фото: Юрій Кульпа

peredplata