До уваги буковинських вступників: при вступі у військовий коледж не потрібен сертифікат ЗНО

           Продовжується додатковий набір юнаків та дівчат на навчання до Військового коледжу сержантського складу Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного, що у Львові. На навчання приймаються молоді люди, віком від 17 до 30 років, з повною загальною середньою освітою, за результатами проходження психологічного обстеження, оцінки рівня фізичної підготовленості та медичного огляду.

            Навчання курсантів здійснюється в статусі військовослужбовця та становить всього два роки. Курсанти перебувають на повному державному забезпеченні: отримують речове майно, проживають в комфортних гуртожитках, якісно харчуються, отримують щомісяця виплати, а також користуються медичними послугами.

            Випускнику надається диплом молодшого бакалавра та присвоюється військове звання «молодший сержант».  Він буде грантовано працевлаштованим уклавши  контракт, а при бажанні зможе вступити на другий курс вищого військового навчального закладу за спорідненою спеціальністю.           

            Грошове забезпечення військовослужбовців сержантського складу на посадах молодших командирів сьогодні становить майже стільки ж як в офіцерів – від 15000 грн.                     

           Документи на вступ до військового коледжу кандидатам допоможуть оформити в територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки (раніше військові комісаріати).

               Звертаємо увагу, що від абітурієнтів не вимагатимуть сертифікати із ЗНО – їх можна подати за власним бажанням.

peredplata