Стрелков: Тепер, після cмeртi Кeрнeсa можу про це всім рoзкaзaтu – у 2014 році він в Москві погоджував план створення “Харківської республіки”.

Стрєлков заявив, що на початку 2014 року після втечі Януковича Добкін і Кернес літали в Москву і погодили з російською владою план створення “Харківської народної республіки”.

Офіцер російського ГРУ і перший ватажок “ДНР” Ігор Стрєлков-Гиркин розповів невідомі дані про те, як Михайло Добкін і Геннадій Кернес у 2014 році літали до Москви і погодили з російською владою план створення “Харківської народної республіки” повідомляє Діалог з посиланням на соцмережі Стрільців заявив, що на початку 2014 року після втечі Януковича тодішній губернатор Харківської області і мер Харкова літали в Москву, де отримали план створення “Харківської республіки”.

“Кернес і Добкін літали в Москву і привезли, про це вже відкрито говорять, проект Харківської республіки, що вони готові її проголосити, але їм сказали: не треба”, – заявив Стрєлков в прямому ефірі.

Згодом проросійським силам вдалося захопити частину Донбасу і створити “ЛНР” і “ДНР”.

“І ось в честь цих людей вони хочуть називати вулиці, проспекти і щоб наші військові ховали його з почестями?” – задають питання користувачі соцмереж

 

peredplata