«Чому влада мовчить?»: депутатка обурилася мовчанкою очільників Буковини щодо серії замінувань.

Лікарка-інфекціоністка з Чернівців Ольга Кобевко розкритикувала владу Буковини за те, що вони мовчать і ніяк не коментують серію замінувань у місті.

Про це Ольга Кобевко написала на своїй фб-сторінці, пише molbuk.ua

За словами лікарки, у цей час варто звернутися до населення з настановами, як діяти в тій чи іншій ситуації, щоби не було паніки.

“Колись я читала лекцію школярам щодо правильних дій при надзвичайних ситуаціях. Основне, на чому наголошувала: що має бути відкинута паніка але бути в повній готовності. На сьогодні і у мене з’явились крихти паніки, не від подій, а від мовчання влади”, – пише Кобевко.

За 2 дні в місті “заміновано” кілька різних локацій, провадить лікарка.

“Усі правоохоронні та рятувальні служби виїжджають на місця. При цьому поліція робить, ще вчора, заяву, що “жартівника” вже виявили. Біля північного кордону держави, акумульовано сотні тисяч військових РФ. При цьому влада Буковини мовчить‼️ Жодних роз’яснень, жодних настанов, як діяти, жодних повідомлень щодо запрошення тих, хто готовий допомогти. Їм легше мовчки відсидітися, а може вже й покинули область чи сім’ї свої вивезли, – зазначає О. Кобевко.

Нагадаємо, лише протягом сьогоднішнього дня у Чернівцях пролунали повідомлення про 6 замінувань.

peredplata