Буковинців запрошують долучатись до бригад Морської піхоти

ЗАПРОШУЄМО БУКОВИНЦІВ ДОЛУЧАТИСЬ ДО БРИГАДИ МОРСЬКОЇ ПІХОТИ!

Бути воїном трьох стихій – битись із ворогом на землі, на морі та наносити удар з повітря – таке під силу тільки морським піхотинцям Військово-Морських Сил. Спробувати стати  воїном одного з елітних видів військ Української армії та одягнути берет кольору «морська хвиля» може кожен. Саме зараз в буковинців є змога доєднатись до лав 35-ї окремої бригади морської піхоти імені контр-адмірала Остроградського, що на Одещині.

Будучи одним з наймолодших підрозділів ВМС України, морпіхи бригади з гідністю боронять країну від російського агресора, постійно вдосконалюються, зокрема демонструючи високу професійність під час міжнародних навчань. За підсумками підготовки та виконання завдань у 2021 році  військова частина стала кращою серед всіх підрозділів морської піхоти України.

         Сьогодні бригада запрошує чоловіків і жінок Чернівецької області на різні посади, гарантуючи привабливі умови служби та грошове забезпечення, яке для солдата-новобранця становить більше 12000 грн в розташуванні частини та від 34000 в районі ООС.

          При переїзді на нове місце служби, військовослужбовцю надається підйомна допомога в розмірі місячного грошового забезпечення та 50% від цієї суми на кожного члена родини. Ті, хто укладає контракт вперше також отримують винагороду від 19000 грн.

          Морпіхам гарантується відпустка від 30 днів із виплатою матеріальної допомоги на оздоровлення та значно вищий за цивільний сектор розмір пенсійного забезпечення з можливістю його отримання за вислугою.

           Військовослужбовці безкоштовно отримують речове майно, забезпечується медичним обслуговуванням та санаторно-курортним лікуванням. Вони також мають можливість проживати в новозбудованих гуртожитках, або орендувати  житло, отримуючи за це грошову компенсацію.

          За військовими, які на час укладання контракту були офіційно працевлаштовані, зберігається заробіток і посада на попередньому місці роботи.

          На охочих стати морським піхотинцем у складі потужного військового колективу з героїчним бойовим шляхом чекають в територіальних центрах комплектування та соціальної підтримки за місцем реєстрації, або за адресою: м. Чернівці, вул. О.Кобилянської, 32.

Телефонуйте: 0509480349, 0953925911, (0372)524349.

 

peredplata