Буковинців запрошують ставати до лав Князівської бригади

Ставай воїном Князівської бригади!

Ми відстоюємо наші свободу та незалежність, право бути українцями на своїй землі і ніщо так не об’єднує, як спільна мета – перемога. Так кажуть воїни 14-тої окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого, які відточують бойові навики, гартують дух і витримкупід час відновлення боєздатності.Нещодавно вМіжнародному центрі миротворчості та безпекивійськовослужбовці бригадиопанували протитанкові ракетні комплекси NLAW і відмінно виконали бойові пуски ракет.

Бойова бригада з початку війни, гідно та з честю, виконуєзавданняв Донецькій і Луганській областях та періодично повертається в пункт постійної дислокації в містоВолодимир-Волинський, що на Волині.

Двері військової частини відкритідля буковинців, які готові проходити службу на посадах рядового, сержантського, а також офіцерського складу. Громадянам без досвіду служби пропонується підготовка в навчальному центрі та здобуття за два-три місяці військово-облікової спеціальності.

При переїзді на нове місце служби, військовослужбовцю виплачується підйомна допомога в розмірі місячного грошового забезпечення та 50% від цієї суми на кожного члена сім’ї. Ті, хто укладає контракт вперше також отримують винагороду від 19000 грн.

Військовим надається речове та продовольче забезпечення, медичні послуги,пільгове санітарно-курортне лікування, щорічні виплати на оздоровлення в розмірі місячного забезпечення. Пропонується безкоштовне проживання в гуртожитках, або компенсація за оренду житла.

Грошове забезпечення солдата першого місяця служби складає в середньому 11000 грн. в місці розташування частини та від  33000 грн. в районі ООС.

Охочим стати в стрій досвідчених воїнів Князівської бригади потрібно звернутись до територіальних центрів комплектування за місцем реєстрації, або до Чернівецького ОТЦК та СП за адресою: вул. О. Кобилянської, 32.

Телефонуйте за номерами: 0509480349, 0953925911, (0372)524349.

Джерело: прес-служба Чернівецького ОТЦК та СП

 Фото 14 окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого

 

peredplata