ЄС сказав Україні “YES”!

Наш власний кореспондент Ростислав Демчук передає з Брюсселя:
– І українським дипломатам тa багатьом українцям відлягло від серця…
Президент Литви Гітанас Науседа:
“Історична ніч у Версалі. Після п’яти годин гарячих дискусій лідери ЄС сказав “так” українській євроінтеграції. Процес розпочався. Тепер ми і українці повинні зробити це швидко. Героїчна українська нація заслуговує знати, що її вітають в Європейському Союзі”.
10 років, працюючи радником у постійному представництві України при ЄС і НАТО, я віддав задля того аби наблизити і дожити до того дня коли Україна стане рівноправним членом сімї у Європейському домі, “в сімї вольній, новій”. 20 років на інформаційному фронті при установах ЄС і НАТО. І все це паралельно з роботою в СЗР України. І сьогодні я про це вже можу не криючись сказати. Сьогодні я святкую, хоч і ще невелику, але перемогу на шляху до ЄС і НАТО.
Занадто високу ціну заплатила і платить Укрїна, її героїчний народ у битві, щоб у Європі стати рівною серед рівних.
Учора прийняли дві родини із Києва. Дві мами з доньками і котом. Їх чоловіки у ТерОбороні Києва. Учора з дороги вони вперше по-людськи поїли, помилися в теплій воді, коли розповідали про свої митарства, то плакали ми усі. Навіть коти принишкли. Мабуть, розуміли, що і у людей буває велике горе.
На зображенні може бути: 20 людей, люди стоять, пам’ятник та на відкритому повітрі
 
 
 

peredplata