У міській раді Чернівців розпочалася «закрита» сесія: депутатів зібралося достатньо

У міській раді Чернівців зібралося достатньо депутатів для проведення сесії, є кворум.

Про це у коментарі molbuk.ua повідомила голова фракції Єдиної альтернативи Валентина Радчук.

“Сесія буде, очікуємо за кілька хвилин початок. Депутатів зібралося достатньо для кворуму. Є представники фракцій Єдина альтернатива, Слуга народу, Пропозиція, Європейська солідарність. Немає жодного представника з фракцій Команда Михайлішина, Народний контроль, Рідне місто”, – зазначила Валентина Радчук.

За словами депутатки, будуть розглядати питання, які пов’язані з військовими потребами.

“Є питання закриті, які не оприлюднюються, пов’язані з військовими потребами. З того, що можна сказати, це продовження оренди приміщень і, відповідно, завдяки цьому до бюджету міста поступатимуть кошти, які наразі не надходять. Також питання, пов’язані з діяльністю закладів освіти у зв’язку з тим, що у них мав бути автономний бюджет, тепер через воєнний стан процес призупинили”, – пояснила Валентина Радчук.

Перед початком сесії депутати у День вишиванки зробили традиційне фото у вишиванках.

Нагадаємо, сесію провадять у закритому режимі. Як повідомляла кореспондентка molbuk.ua, пресу до зали не впустили, зіславшись на воєнний стан.

Нагадаємо, у Чернівцях сесія міської ради не збирається вже понад два місяці. Востаннє сесію ЧМР збирали позачергово 26 лютого.

18 квітня міська рада збиралася на позачергову сесію, але не було кворуму. Присутніми були 19 депутатів. Семеро депутатів перебували у Збройних силах України.

peredplata